Biografie

 

Bert van der Meulen heeft zijn opleiding jazzgitaar in 2005 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag afgerond. Hij heeft onder meer gestudeerd bij Martijn van Iterson, Eef Albers, Wim Bronnenberg en Peter Niewerf.

Ook heeft hij een aantal workshops gevolgd, bij onder andere: Kurt Rosenwinkel en David Liebman. Naast het regelmatig optreden in jazzformaties geeft Bert gitaarles aan onder andere Kunstgebouw Leusden (www.gitaarles-leusden.nl).

Thanos Athanasopoulos behaalde zijn master's degree in jazzsaxofoon aan Koninklijk Conservatorium, zijn docenten waren onder meer John Rocco en Toon Roos.

Na zijn studie heeft Thanos met diverse bands door Europa getourd. Met het Athanasopoulos-Pin quartet heeft hij 2 cd's uitgebracht.

Andor Horvath heeft contrabas gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium bij Hein van de Geyn en Frans van der Hoeven. In 2010 ontving Andor zijn master's degree in zowel jazz als klassiek.

Andor speelde onder andere met grote namen als George Benson, Brandford Marsalis en Huub van der Lubbe. Hij bracht een aantal cd's uit met Ljiljana Buttler en Maurits Roes. Ook heeft hij workshops gevolgd bij David Liebman, Joe Lovano en Reginald Veal.